Kategorier
Microsoft

Windows E-post får en ersättare nästa år

Den förinstallerade Windows E-post appen i Windows 10 hör man inte ofta något gott om. Istället söker användarna till andra gratisalternativ som exempelvis Mozilla Thunderbird, eM Client eller Blue Mail. Om de inte har betalt för ett Office-paket som innehåller Outlook förstås. 

Efter släppet av webbläsare Microsoft Edge (Chromium) så siktar Microsoft nu på en ersättare till E-post appen. Det är vad vi kan se från ett par skärmdumpar som har läckts ut. 

Jag är också en av dem som inte är så jätteförtjust i E-postappen och föredrar då hellre Outlook som finns med i mitt Office 2016 paket. Då jag har två datorer så kör jag eM Client på den andra datorn. En gratisprogramvara som påminner om Outlook. 

Men nästa år kan vi få ta del utav en förhoppningsvis bättre E-post app som som får namnet ”One Outlook”. Under sitt utvecklarstadie kommer den också vara känd med projektnamnet ”Monarch”

Eftersom One Outlook ligger i ett mycket tidigt utvecklarstadie så finns det inte så mycket mer information mer än att den är baserad på webbversionen av Outlook och att den släpps 2022 samt dessa bilder som har läckts ut.

One outlook skärmdump

One Outlook skärmdump

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *