Kategorier
Guider Microsoft

Vyn i Outlook har plötsligt ändrat sig

Det händer ibland att min vy i Outlook ändrar vy. Tack och lov inte så ofta men när det händer så får jag klicka mig fram tills jag hittar var ändringen ska göras. Förmodligen är jag inte ensam om detta märkliga beteende så här kommer ett inlägg på vad man ska göra för att få tillbaka rätt vy.

Det som händer är att läsfönstret försvinner och objekten i inkorgen blir tajta och svåra att läsa. Jag har funderat på om det är jag som råkar komma åt ett kortkommando men häromdagen hände det direkt när jag startade Outlook.

Märklig vy i Outlook

Ta tillbaka läsfönstret i Outlook

  1. Öppna fliken Visa
  2. Fortsätt till Layout -> Läsfönster -> Höger (eller Nederkant om du hellre vill ha det)

Anpassa komprimerad layout i Outlook

  1. Öppna fliken Visa
  2. Välj Aktuell vy -> Vyinställningar
  3. Klicka på Andra inställningar
  4. Kryssa i Använd komprimerad layout där bredden är mindre än
  5. Bekräfta med OK
Komprimerad layout i Outlook

Nu bör du har en layout som känns mer bekant.

3 svar på ”Vyn i Outlook har plötsligt ändrat sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *