Kategorier
Allmänt

Speltips: Storage Inc 2 nu på Steam

Storage Inc är ett indiespel utvecklat av ett par svenskar som går under namnet Stolpskott Studios.

Spelet släpptes 2009 till Xbox 360 för nedladdning via Xbox Marketplace. För inte så länge sen släpptes Storage Inc 2 på Steam.

Spelet går ut på att köra truck på ett lager där man ska hantera leveranser av gods på tid, både inkommande och utgående leveranser till rätt depå. Godsen är markerade i vilken ordning som de ska levereras. Så man får ha en strategi på hur man ska placera lådorna i lagret så att de lådorna med närmsta leverans hamnar lättåtkomligt.

Man kan spela upp till fyra spelare lokalt, ju fler desto roligare!. Det finns risk att man hamnar framför spelet länge, oftast tills man börjar skylla på varandra av all stress som kommer att uppstå längre fram i spelet. Man måste hålla koll så att inga lådor är i vägen vare sig för oss spelare eller för kommande leveranser. Och det kan innebära en del frustrationer samtidigt som det är kul!

Nu, 8 år senare, har Storage Inc 2 släppts till Steam. Vilket jag självklart köpte direkt!

Storage inc 2 är mycket likt det första spelet men med något förändrad grafik, dock sämre. De har försökt att få fram en ”Minecraft-grafik” men det gör att det känns sämre. Du kan köra lokalt på dator med dina vänner, precis som på Xbox 360, men du kan även köra med dina kompisar över Steam. Jämfört med till Xbox 360 där du endast kan spela multiplayer lokalt på boxen.

Storage Inc 2 (Steam)

Storage Inc (2009, Xbox 360)

På Steam betalar du ca 100 kr för spelet medans på Xbox 360 betalar du endast 27 kr.

Storage Inc 2 är lika rolig som det första, trots att grafiken känns nergraderad. Dock så har vissa problem med spelet att det kraschar efter en minut spelande. På min dator fungerar det däremot utan problem. Tur nog så finns det ångerrätt för den som inte får spelet att fungera!

Så länge spelet fungerar så kan jag rekommendera detta spel, både till Steam och Xbox 360!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *