Kategorier
Google

Smart Projektor med Android TV från Xiaomi

Det kinesiska teknikföretaget Xiaomi (Mi) har inte slagit igenom i Sverige så speciellt stort. Det vi svenskar ofta förknippar dem med är deras mobiltelefoner.

Men de har mycket annat också allt ifrån glödlampor till sparkcyklar. I slutet av förra året släppte de sin smarta projektor Mi Smart Compact Projector som har Android TV.

Smart projektor med elegant design

Tack vare sin kompakta form är den enkel att ha med sig på konferenser och lätt att placera. Eller varför inte ha den som hemmabio då den har full HD och inbyggda stereohögtalare.

Eftersom den har Android TV så kommer den ha en mängd stora fördelar jämfört med en vanlig projektor. Har du en smart-tv med Android TV kan du redan tänka dig så många finesser denna projektor kommer att ha. Troligtvis så har du eller åtminstone rört en surfplatta med Android så även du kan ju tänka dig var en smart-projektor kan göra.

I många fall kommer du inte behöva ha en dator inkopplad eftersom tanken är att du ska casta mediat till projektorn eller använda dig utav appar (Netflix, Youtube etc). Saknar du en app kan du naturligtvis ladda ner appen från Google Play (precis som med en Android TV eller surfplatta)

Fjärrkontroll till smart projektor från XiaomiOm du kommer att tycka att det är svårt navigera med fjärrkontroll kan du antingen använda dig utav röststyrning med Google Assistenten eller casta från din mobiltelefon/surfplatta. 

Mi Smart Compact Projector kommer att kosta ca 6 000 kr. 

Specifikation för Mi Smart Compact Projector

Produktnamn: Mi Smart Compact Projector

Mått: 115 mm (b) x 150 mm (h) x 150 mm (l)

Färg: Vit

Ingångar: 1 st USB 2.0, HDMI

Trådlöst: Bluetooth, Wi-Fi (2,4 och 5 GHz) 

Upplösning: Full HD (1080P)

Portar till smart projektor från XiaomiBildstorlek: 40 – 200″ (rekommenderad storlek: 60”–120″)

CPU: Amlogic T962-X

RAM: 2 GB DDR3

Lagring: 16 GB

OS: Android TV 9.0

Läs mer på mi.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *