Recension: Logitech MX ANYWHERE 3

Senast uppdaterad tisdag, 16 februari 2021 Publicerad torsdag, 21 januari 2021 Skriven av Fredrik

I samarbete med Logitech har IT-bloggen fått äran att recensera deras datormus MX ANYWHERE 3. En mus som ska klara av i princip vilka ytor som helst och vara anpassad för att ha med sig överallt. En perfekt mus för den som är ute och reser.

I mitt test har jag kontrollerat datormusens passform och funktioner som den erbjuder. 

Läs mer...

Så bra är Youtube Kids

Senast uppdaterad onsdag, 31 mars 2021 Publicerad tisdag, 31 mars 2020 Skriven av Fredrik

Att låta sina småbarn använda sig utav surfplatta och/eller telefon är inte ovanligt. Jag tycker att det är okej så länge man har det under uppsikt och inte glömmer bort att småbarn behöver också leka fysiskt.

Det finns gott om appar som är anpassade för de minsta. Youtube Kids från Google är en av dessa appar, som faktiskt är hyfsat okej.

Läs mer...

Handla online - Hämta i butik eller få hemlevererat

Senast uppdaterad torsdag, 03 oktober 2019 Publicerad onsdag, 21 februari 2018 Skriven av Fredrik
Storhandla online från Willys

Som småbarnsförälder vill man, i den mån det går, undvika att ta med de små till affären nu i influensa-tider, därför provade vi att storhandla via nätet denna gång. Vi valde att prova Willys Online.

Läs mer...

Recension: Google WiFi - Bra eller dåligt?

Senast uppdaterad onsdag, 31 mars 2021 Publicerad torsdag, 14 december 2017 Skriven av Fredrik
Google WiFi - Recension

Det blir allt vanligare att man börjar tala om Wi-Fi i sitt hem. En router räcker ibland inte till överallt och hur man ska åtgärda detta är inte alltid så enkelt för en vanlig användare. Man kan använda sig utav diverse repeatrar eller dra nätverkskablar genom huset. Repeatrar fungerar sällan tillräckligt bra eftersom det brukar dra ner på hastigheten och att dra kablar i huset vill man kanske helst undvika. 

Det har funnits ett bra tag, accesspunkter som använder "mesh", en teknik där flera accesspunkter pratar med varandra trådlöst. Nu tar Google in sig i denna värld och har valt döpa sin produkt till något så enkelt som Google WiFi.

Läs mer...

Speltips: Storage Inc 2 nu på Steam

Senast uppdaterad onsdag, 24 mars 2021 Publicerad måndag, 22 Maj 2017 Skriven av Fredrik

Storage Inc är ett indiespel utvecklat av ett par svenskar som går under namnet Stolpskott Studios.

Spelet släpptes 2009 till Xbox 360 för nedladdning via Xbox Marketplace. För inte så länge sen släpptes Storage Inc 2 på Steam.

Läs mer...