Recensioner

Recensionerna görs utifrån produkter som jag själv har köpt eller i uppdrag av företag som vill få sina produkter testade. 

Recension: JBL Live 460NC

Senast uppdaterad fredag, 28 Maj 2021 Publicerad torsdag, 27 Maj 2021 Skriven av Fredrik
JBL Live 460NC i sin box

I snart fyra veckor har jag fått möjligheten att testa on-ear hörlurarna JBL Live 460NC. Jag har provat dem i hemmet och på promenaden tillsammans med musik och poddar. På arbetet har jag haft de som musiklyssning, ta emot samtal och sitta i Teams möten.

Det här är ett par lurar med en del smarta funktioner och som framförallt ska ha ett bra ljud.

Läs mer...

Recension: Mobilskalet Gear4 Crystal Palace

Senast uppdaterad torsdag, 25 mars 2021 Publicerad onsdag, 24 mars 2021 Skriven av Fredrik
Gear4 Crystal Palace

Det amerikanska företaget ZAGG är företaget som ligger bakom bland annat iFrogz, InvisibleShield och Gear4. Det sistnämnda är mobilskal för iPhone, Samsung och Google Pixel. IT-bloggen har nu fått in ett exemplar av Gear4 Crystal Palace till iPhone XS Max som jag nu har testat ett par dagar. 

Läs mer...

Recension: Portabla högtalaren JBL CLIP 4

Senast uppdaterad onsdag, 17 mars 2021 Publicerad onsdag, 17 mars 2021 Skriven av Fredrik

Ett företag som de senaste åren dykt upp mer och mer på marknaden är det amerikanska företaget JBL som är specialiserade på högtalare. Till den privata marknaden är de kanske mest kända för sina portabla högtalare.

Häromveckan fick IT-bloggen in JBL CLIP 4 för att testa under ett par veckor. JBL CLIP 4 är högtalaren som är liten, vattentät och utlovar ett "maffigt ljud".

Läs mer...

Recension: Logitech MX ANYWHERE 3

Senast uppdaterad tisdag, 16 februari 2021 Publicerad torsdag, 21 januari 2021 Skriven av Fredrik

I samarbete med Logitech har IT-bloggen fått äran att recensera deras datormus MX ANYWHERE 3. En mus som ska klara av i princip vilka ytor som helst och vara anpassad för att ha med sig överallt. En perfekt mus för den som är ute och reser.

I mitt test har jag kontrollerat datormusens passform och funktioner som den erbjuder. 

Läs mer...

Så bra är Youtube Kids

Senast uppdaterad onsdag, 31 mars 2021 Publicerad tisdag, 31 mars 2020 Skriven av Fredrik

Att låta sina småbarn använda sig utav surfplatta och/eller telefon är inte ovanligt. Jag tycker att det är okej så länge man har det under uppsikt och inte glömmer bort att småbarn behöver också leka fysiskt.

Det finns gott om appar som är anpassade för de minsta. Youtube Kids från Google är en av dessa appar, som faktiskt är hyfsat okej.

Läs mer...

Visa fler inlägg

Registrera för nyhetsbrev

Aktivera javascript för att skicka detta formulär