Recensioner

Recensionerna görs utifrån produkter som jag själv har köpt eller i uppdrag av företag som vill få sina produkter testade. 

Recension: Mobilskalet Gear4 Crystal Palace

Senast uppdaterad torsdag, 25 mars 2021 Publicerad onsdag, 24 mars 2021 Skriven av Fredrik
Gear4 Crystal Palace

Det amerikanska företaget ZAGG är företaget som ligger bakom bland annat iFrogz, InvisibleShield och Gear4. Det sistnämnda är mobilskal för iPhone, Samsung och Google Pixel. IT-bloggen har nu fått in ett exemplar av Gear4 Crystal Palace till iPhone XS Max som jag nu har testat ett par dagar. 

Läs mer...

Recension: Portabla högtalaren JBL CLIP 4

Senast uppdaterad onsdag, 17 mars 2021 Publicerad onsdag, 17 mars 2021 Skriven av Fredrik

Ett företag som de senaste åren dykt upp mer och mer på marknaden är det amerikanska företaget JBL som är specialiserade på högtalare. Till den privata marknaden är de kanske mest kända för sina portabla högtalare.

Häromveckan fick IT-bloggen in JBL CLIP 4 för att testa under ett par veckor. JBL CLIP 4 är högtalaren som är liten, vattentät och utlovar ett "maffigt ljud".

Läs mer...

Recension: Logitech MX ANYWHERE 3

Senast uppdaterad tisdag, 16 februari 2021 Publicerad torsdag, 21 januari 2021 Skriven av Fredrik

I samarbete med Logitech har IT-bloggen fått äran att recensera deras datormus MX ANYWHERE 3. En mus som ska klara av i princip vilka ytor som helst och vara anpassad för att ha med sig överallt. En perfekt mus för den som är ute och reser.

I mitt test har jag kontrollerat datormusens passform och funktioner som den erbjuder. 

Läs mer...

Så bra är Youtube Kids

Senast uppdaterad onsdag, 31 mars 2021 Publicerad tisdag, 31 mars 2020 Skriven av Fredrik

Att låta sina småbarn använda sig utav surfplatta och/eller telefon är inte ovanligt. Jag tycker att det är okej så länge man har det under uppsikt och inte glömmer bort att småbarn behöver också leka fysiskt.

Det finns gott om appar som är anpassade för de minsta. Youtube Kids från Google är en av dessa appar, som faktiskt är hyfsat okej.

Läs mer...

Handla online - Hämta i butik eller få hemlevererat

Senast uppdaterad torsdag, 03 oktober 2019 Publicerad onsdag, 21 februari 2018 Skriven av Fredrik
Storhandla online från Willys

Som småbarnsförälder vill man, i den mån det går, undvika att ta med de små till affären nu i influensa-tider, därför provade vi att storhandla via nätet denna gång. Vi valde att prova Willys Online.

Läs mer...

Visa fler inlägg

Registrera för nyhetsbrev

Aktivera javascript för att skicka detta formulär