Recensioner

Recensionerna görs utifrån produkter som jag själv har köpt eller i uppdrag av företag som vill få sina produkter testade. 

Recension: Den smarta dörrklockan Google Doorbell

Senast uppdaterad söndag, 31 oktober 2021 Publicerad söndag, 31 oktober 2021 Skriven av Fredrik
Google Doorbell - Recension

Jag har fått möjligheten att testa Google Doorbell ett par veckor. En intressant produkt som har både kamera och mikrofon. Är du den som brukar skrika "KOM IN" när någon ringer på dörren eller kanske kika från fönstret på vem som är där. Detta slipper du nu med denna smarta pryl!

Här kommer mina tankar om denna produkt. 

Läs mer...

Recension: Hur bra är Google WiFi som router?

Senast uppdaterad söndag, 15 augusti 2021 Publicerad söndag, 15 augusti 2021 Skriven av Fredrik

För ett par år sedan fick jag möjligheten att testa Google WiFi 1 gen (tre pack) med deras mesh-teknik. Nu har jag fått en ny möjlighet att testa Google WiFi 2 gen som router. Dessutom så har det ändrats och lagts till en del nya trevliga funktioner sen sist som jag också har testat. 

Läs mer...

Recension: JBL Live 460NC

Senast uppdaterad fredag, 28 Maj 2021 Publicerad torsdag, 27 Maj 2021 Skriven av Fredrik
JBL Live 460NC i sin box

I snart fyra veckor har jag fått möjligheten att testa on-ear hörlurarna JBL Live 460NC. Jag har provat dem i hemmet och på promenaden tillsammans med musik och poddar. På arbetet har jag haft de som musiklyssning, ta emot samtal och sitta i Teams möten.

Det här är ett par lurar med en del smarta funktioner och som framförallt ska ha ett bra ljud.

Läs mer...

Recension: Mobilskalet Gear4 Crystal Palace

Senast uppdaterad torsdag, 25 mars 2021 Publicerad onsdag, 24 mars 2021 Skriven av Fredrik
Gear4 Crystal Palace

Det amerikanska företaget ZAGG är företaget som ligger bakom bland annat iFrogz, InvisibleShield och Gear4. Det sistnämnda är mobilskal för iPhone, Samsung och Google Pixel. IT-bloggen har nu fått in ett exemplar av Gear4 Crystal Palace till iPhone XS Max som jag nu har testat ett par dagar. 

Läs mer...

Recension: Portabla högtalaren JBL CLIP 4

Senast uppdaterad onsdag, 17 mars 2021 Publicerad onsdag, 17 mars 2021 Skriven av Fredrik

Ett företag som de senaste åren dykt upp mer och mer på marknaden är det amerikanska företaget JBL som är specialiserade på högtalare. Till den privata marknaden är de kanske mest kända för sina portabla högtalare.

Häromveckan fick IT-bloggen in JBL CLIP 4 för att testa under ett par veckor. JBL CLIP 4 är högtalaren som är liten, vattentät och utlovar ett "maffigt ljud".

Läs mer...

Visa fler inlägg

Registrera för nyhetsbrev

Aktivera javascript för att skicka detta formulär