Denna IT-blogg skapade jag 2014 med inriktning för både nya och gamla datoranvändare.

IT-bloggen innehåller tankar, åsikter och tips inom IT-världen för alla typer av användare. Jag försöker hålla en lagom nivå på mina inlägg som passar de flesta.

Intresset för IT har jag haft sedan jag var liten och jag har alltid varit nyfiken på att ständigt lära mig något nytt och tar gärna på mig nya utmaningar. Idag har jag flera års erfarenhet inom IT och försöker så gott jag kan att snappa upp ämnen som jag hoppas kan vara intressant för er läsare.

Jag har länge följt diverse bloggar inom IT och haft funderingar på att börja blogga själv, eftersom jag tycker om att skriva och tipsa andra om IT relaterade grejer.

Jag började blogga när jag hade egen firma där jag hade en "Nyhetssida" där jag skrev om företaget blandat med IT.

Mitt allra första inlägg handlade om Windows XP som då snart skulle upphöra med sin support. Efter att jag publicerade detta inlägg (på min före detta hemsida) så upptäckte jag att det var en del som läste inlägget och efter det har jag fortsatt skriva. Inlägget hittar du här .

Om du har frågor om min blogg eller ett tips på vad jag kan skriva om får du gärna skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Följ IT-bloggen: