Om IT-bloggen

Senast uppdaterad lördag, 28 december 2019

Denna IT-blogg skapade jag 2014 med inriktning för både nya och gamla datoranvändare.

IT-bloggen innehåller tankar, åsikter och tips inom IT-världen för alla typer av användare. Jag försöker hålla en lagom nivå på mina inlägg som passar de flesta.

Intresset för IT har jag haft sedan jag var liten och jag har alltid varit nyfiken på att ständigt lära mig något nytt och tar gärna på mig nya utmaningar. Idag har jag flera års erfarenhet inom IT och försöker så gott jag kan att snappa upp ämnen som jag hoppas kan vara intressant för er läsare.

Jag har länge följt diverse bloggar inom IT och haft funderingar på att börja blogga själv, eftersom jag tycker om att skriva och tipsa andra om IT relaterade grejer.

Om du har frågor om min blogg eller ett tips på vad jag kan skriva om får du gärna skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du vara med och utveckla IT-bloggen?

Jag driver bloggen för nöjes skull och inte för att tjäna pengar på den. Är du också en IT-entusiast och vill vara med och skriva om dina tips och din vardag inom IT? Skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta mer om dig och ditt intresse. Har du något skrivit sedan tidigare eller aktiv i ett forum får du gärna ta med det som referens.

Följ IT-bloggen:

IT-bloggen på Twitter IT-bloggen på Instagram  IT-bloggen på Facebook