Kategorier
Microsoft

Nya ”One Outlook” klienten kommer troligtvis snart

”E-post” appen som är följer med Windows 10 och 11 har aldrig varit någon höjdare. Vilket inte är så konstigt eftersom den ser så annorlunda ut jämfört med alla andra mailklienter som finns. 

Förra året läckte det ut information att Microsoft jobbar på en helt ny mailklient som ska ersätta ”Mail” med namnet One Outlook. Nu har det inte bara läckt ut bilder på den nya programvaran utan även hela programvaran finns att ladda ner. 

Här kommer ett smakprov!

I sin helhet så ser den i princip ut som webbversionen av Outlook.com. Så om du gillar Outlook.com så kommer du även att gilla den nya mailklienten.

One Outlook

För närvarande är det endast Arbete och skolkonton samt utbildningskonton som går att lägga till i klienten. Troligtvis kommer det inte att dröja länge tills det går att ladda ner den officiellt och då ska det förstås gå att använda vilket e-postkonto som helst. 

Enligt tidigare uppgifter skulle One Outlook ha lanserats tillsammans med en större uppdatering till hösten. Min gissning är att den kommer följer med då men möjlighet att ladda ner den manuellt tidigare kommer mycket snart. Det är inte officiellt ännu om den verkligen kommer heta One Outlook eller om detta bara är arbetsnamnet. 

Har ni ett Arbete/Skolkonto till Microsoft så kan ni prova klienten redan nu via denna länk

Inställningar i One Outlook

Chatt och To-do i One Outlook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *