Kategorier
Google

Läckta bilder på nya Chromecast med Android TV

Det har gått sju år sedan som den första Chromecast lanserades. De senaste åren har det ryktats om en ny Google Chromecast som kommer innehålla Android TV. 

Nu har det läckt ut ett par bilder på hur antagligen nya Chromecast kommer att se ut och den medföljda fjärrkontrollen.

Hittills har den kommande Chromecast fått smeknamnet ”Sabrina”, vad det riktiga namnet kommer bli är fortfarande okänt (men antagligen ”Google Chomecast med Google TV”. Tidigare har det framkommit bilder men denna gång börjar det likna något kan vara den faktiska slutliga designen.

Denna dongel ser ungefär ut som tidigare men ursprungsfärgen är vit (precis som Googles övriga produkter). Det är inte omöjligt att den även kommer att säljas i flera färger.

I övrigt kan man se att det finns en knapp och ett uttag för strömkabeln. Knappen är troligtvis en återställnings-knapp för att återställa till fabriksinställningarna. 

Det som gör att den sticker ut är den medföljda fjärrkontrollen som har knappar för att kunna navigera sig fram i Android TV (eller Google TV som det senare kommer att heta). Det finns volymknappar och snabbknappar för YouTube och Netflix. Självklart finns det också en knapp för Google Assistenten så du kan använda din röst för att navigera dig. 

Den 30 september i år kommer Google att delta i ett event för att visa upp sina kommande produkter. Så mycket snart lär vi få mer officiell information om denna dongel.

Chromecast Sabrina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *