Google

När man pratar om Google är det ofta om deras sökmotor. Men Google är idag mycket mer än en sökmotor.

Idag har de Android, Chrome Books, YouTube och mycket mer som gör att man stöter på Google överallt.

Nedan finner du alla inlägg som berör Google och deras produkter och tjänster.

Frigör utrymme på din smartphone (Android)

Publicerad onsdag, 22 januari 2020 Skriven av Fredrik
Frigör utrymme i Android

Du har säkert varit med om när det blir dåligt med utrymme på din smartphone. Idag har vi allt samlat i denna lilla lur såsom bilder, video och ett flertal appar. Här kommer ett par tips på hur du kan frigöra utrymme!

Läs mer...

Tekniknyheter som jag ser framemot 2020

Publicerad måndag, 06 januari 2020 Skriven av Fredrik

Nytt år med nya teknik-möjligheter! Det har däremot inte varit så mycket intressanta nyheter inom IT-världen 2019. Men nu 2020 så dyker det upp en del och här kommer mina favoriter som jag ser mest framemot.

Läs mer...

Google WiFi Nest - En "smart" router

Publicerad onsdag, 06 november 2019 Skriven av Fredrik
Google WiFi Nest

Det har gått ungefär två år sedan Google lanserade Google WiFi, en smart och enkel lösning för att få ett stabilt WiFi i hemmet med hjälp av mesh-teknik.

Snart släpper Google en ny variant som heter Google WiFi Nest som inte bara är trådlös router utan även högtalare med röststyrning.

Läs mer...

Touchlås till Android (Youtube, Netflix etc.)

Publicerad måndag, 10 juni 2019 Skriven av Fredrik

Ni med småbarn kommer säkert känna igen detta. Du tittar på ett Youtube-klipp tillsammans med ditt barn och vill låta barnet hålla i telefonen eller surfplattan.

Problemet blir att barnet rör överallt på skärmen så att videoklippet stängs ner eller stör klippet när det inte var menat. Då vill man förstås ha ett lås på skärmen medans man tittar på ett klipp så att barnet kan röra hur mycket den vill utan att videoklippet störs.

Läs mer...

Vad Googlade vi mest på 2018? - Google Trender

Publicerad tisdag, 21 Maj 2019 Skriven av Fredrik

Ett verktyg som jag använder mig utav när jag bloggar är Google Trender. Här kan man få information om hur populärt ett sökord eller en sökfras är. På så sätt hjälper det mig om vad jag kan skriva om vad som är populärt just nu eller lite hjälp med val av sökord till mitt blogginlägg.

Läs mer...

Nästa