Kategorier
Allmänt

Ett par ord från en Hitman-älskare

Eftersom jag är en Hitman-älskare så måste jag förstås passa på att skriva om just Hitman nu när det är officiellt att en uppföljare kommer (Hitman 2.)

Hitman 2 är det sjunde spelet från Hitman-serien men den andra delen av Hitman som släpptes 2016.

Hitman från 2016 (Säsong 1) var uppdelad i avsnitt som släpptes löpande istället för att släppa hela spelet direkt, något som irriterade fansen (förutom mig.)
För mig kändes det som att spelet ”varade längre” eftersom jag fick vänta tills nästa avsnitt släpptes. Så för mig känns det som att Hitman 2 kom väldigt snabbt inpå. Jag hade räknat med att få vänta i minst två år till. Men jag är förstås glad över att Hitman 2 kommer redan i år! På IGNs hemsida kan man läsa om att hela spelet kommer att släppas direkt och inte i avsnitt.

Idag vet man inte så mycket om Hitman 2- förutom att det fortfarande kommer att finnas många valmöjligheter för att nå sitt offer och vara väldigt fritt, ungefär som Hitman 2016 (kanske även ännu friare?)

Vad man kan se på de gameplays som visats under E3- mässan så verkar spelet vara ganska likt det från 2016 (förutom en hel del nya vapen och verktyg och nya banor att utforska, förstås.) Ett par nya grafikdetaljer såsom kartan och val av vapen ser annorlunda ut. Hur kvalitén på grafiken ser ut jämfört med förr är svårt att se just nu.

Det verkar som att sniper-väskan kommer tillbaka, något som många har saknat. Den finns nämligen med som ett extra pack om man förhandsbokar en lite dyrare version av Hitman 2. 

Kör co-op med dina vänner i Sniper Assassin

En kul och intressant nyhet är Sniper Assassin som är något liknande Sniper Challenge som släpptes till Hitman Absolution. I Sniper Assassin kan du spela co-op med en vän och planera tillsammans för att nå offret utan att bli upptäckt. 

Hitman Sniper Assissin

Den ena av er kan exempelvis skjuta på föremål för att distrahera en vakt medans den andra fokuserar på själva ”måltavlan”.
Sniper Assassin finns tillgängligt redan nu om man förhandsbokar Hitman 2. (Precis som när man förhandsbokade Hitman Absolution och fick Sniper Challenge). 

Jag antar att Sniper Assassin kommer att finnas att köpa separat efter att Hitman 2 har släppts. Så blev det med Sniper Challenge i alla fall.  

Ännu ett Hitman på gång?

Det finns rykten att det redan nu finns planer på att släppa ännu ett Hitman-spel, vad det är återstår att se. Om jag får gissa så antar jag att det är ett nytt Hitman för smartphones och surfplattor. (För de som inte känner till det så finns det redan både Hitman GO och Hitman Sniper för iPhone och Android.)

Hitman som TV-serie

Hitman som TV-serie

Något som jag har väntat på länge är en tv-serie med Hitman. Sedan en tid tillbaka är det officeillt att detta kommer att ske, en serie skapad av John Wick.

Man får hoppas på att serien inte blir som filmerna. Känns som att skaparna bakom filmerna inte har spelat Hitman speciellt mycket. Skaparna får se till att spela igenom spelen och se till att få Silent Assassin som rank. Då tror jag att John Wick kan lyckas med en riktigt bra Hitman-serie!

Ett tips till er läsare är att spana in Realm Pictures på YouTube som har gjort en ”Real Life” med Hitman. Där har de bjudit in några att agera som kommunikatörer åt agent 47.

Skulle tv-serien vara något liknande detta så skulle jag älskat serien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *