Kategorier
Google

Adjö till mobilens aviseringar!

Jag är den mobilanvändaren som måste kolla mobilen så fort det plingar i den. Det spelar ingen roll om jag hör att det är ett sms eller detbdet är en avisering från Facebook, jag måste kolla den snarast. Om det är från en app (och inte sms) så är det sällan det är något brådskande så jag skulle kunna vänta. Samma sak gäller e-post, den måste jag också kolla så fort det plingar till. Är det något viktigt så ringer de ju? Det spelar ingen roll om jag tittar och svarar på det nu eller en timme senare.

Det är säkert fler som känner igen sig!

När jag installerar en ny app så brukar jag gå igenom aviseringsinställningarna och stänga av dessa, för de är bara sjukt irriterande. Det har jag gjort länge. 

Nu har jag börjat gå igenom alla mina andra mindre viktiga appar också (i princip alla) och stängt av deras aviseringar. 

Man kan ju tänka sig varför man egentligen ska behöva stänga av dem, det är ju bara att strunta i att det plingar och kolla sen istället.

Det låter konstigt men det känns riktigt skönt att ha fått stopp på detta plingande nu. Varför gjorde jag inte det tidigare? Jag har ju haft en evigt plingande mobil i evigheter nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *