Recension: Mobilskalet Gear4 Crystal Palace

Kategori: Bloggen Senast uppdaterad torsdag, 25 mars 2021 Publicerad onsdag, 24 mars 2021 Skriven av Fredrik

Det amerikanska företaget ZAGG är företaget som ligger bakom bland annat iFrogz, InvisibleShield och Gear4. Det sistnämnda är mobilskal för iPhone, Samsung och Google Pixel. IT-bloggen har nu fått in ett exemplar av Gear4 Crystal Palace till iPhone XS Max som jag nu har testat ett par dagar. 

Gear4 finns i fyra varianter; Piccadilly, Battersea, Holborn Slim och Crystal Palace som är den genomskinliga varianten av mobilskalet. 

Till skillnad från många andra mobilskal så innehåller dessa skal D3O-teknik som är ett mycket tåligt material som skyddar telefonen från kraftiga stötar. D3O används i skyddsutrustning som exempelvis i hjälmar och i skottsäkra glas. Du ska kunna tappa telefonen upp till fyra meter utan att telefonen tar skada.

Skalet ser ut att vara som vilket skal som helst på avstånd men när skalet är på så känns skalet tåligt. Fördelen med skalet är att det knappt märks av eftersom det är tunt och genomskinligt. Så om du gärna vill behålla din telefons utseende men ändå ha ett tåligt skydd så är Gear4 Crystal Palace ett bra alternativ. 

När du ska montera dit skalet så tänk på att ha rena händer och undvik att röra för mycket på telefonen och skalet. Det blir lätt fläckigt och ännu mer fläckigt om du upptäcker att du bör placera om skalet. 

Om du har en iPhone 12 tillsammans med skalet Gear4 Crystal Palace Snap kan kan du fästa Apple MagSafe-laddaren utan problem.

Ett par bilder på Gear4 Crystal Palace

Gear4 Crystal Palace iPhoneGear4 Crystal Palace sett framifrån. Skalet Gear4 Crystal PalaceGenomskinliga skalet Gear4 Crystal Palace.

Gear4 Crystal Palace bakifrånSkalet sett bakifrån. Gear4 Crystal Palace sidanSett från sidan. Gear4 Crystal Palace i boxenOriginalkartongen.

Registrera för nyhetsbrev

Aktivera javascript för att skicka detta formulär