Handla online - Hämta i butik eller få hemlevererat

Kategori: Bloggen Senast uppdaterad torsdag, 03 oktober 2019 Publicerad onsdag, 21 februari 2018 Skriven av Fredrik

Som småbarnsförälder vill man, i den mån det går, undvika att ta med de små till affären nu i influensa-tider, därför provade vi att storhandla via nätet denna gång. Vi valde att prova Willys Online.

Först måste du ha ett konto (kostnadsfritt) hos Willys. (Har du Willys + så har du redan ett konto.) Därefter väljer du vilket Willys (ort) som du vill handla ifrån.

Därefter är det bara att klicka dig mellan de olika avdelningarna. Du har hela tiden koll på dina varor via din Varukorg och därigenom kan du även kolla vilken summa du är uppe i. När du sedan handlat klart väljer du vilken dag och tid du vill hämta dina varor och sedan betalar du ditt köp med ditt betalkort.

Willys Online - Storhandla på nätetSök snabbt och enkelt vad du vill ha. Till höger har du din kundvagn där du också ser totalbeloppet.

Du kan antingen hämta varorna i butik eller få det hemlevererat. Oavsett så är det otroligt billigt, 49:- för hämta i butik och 199:- för att få det hemlevererat. (Dock så är det begränsat inom vilket område som de levererar varorna till.) Men att köra och hämta dem är det helt klart värt eftersom du slipper gå och leta varor i butiken och sedan slänga upp dem på rullbandet och ner i kassarna.

Jag trodde att man skulle hämta varorna över en disk någonstans på Willys, men de har ett separat rum bredvid entrén där du knappar in ditt mobilnummer på en pekskärm som sedan visar i vilka fack dina varor ligger i, färdigpackat och snyggt!

Köp på nätet och hämta i butikAnge ditt mobilnummer därefter låses de kylfack upp som dina varor ligger färdigpackade i kassar.

Jag har inte hört så mycket om denna typ av E-handel så jag antar att det inte är många som använder denna tjänst just nu. Så det innebär ju förstås att det inte är någon kö heller! Visserligen kan det inte bli så lång kö heller med tanke på att de tar emot ett visst antal beställningar per tid.

Denna tjänst är verkligen smidig och jag hoppas och tror att vi kommer att se mycket mer av detta snart.

Ett smidigt sätt att handla!

Registrera för nyhetsbrev

Aktivera javascript för att skicka detta formulär